måndag, juli 31, 2006

Med utsikt över palmerna

Då vi vande oss vid snyltbredband när vi flyttade har jag nu inga som helst moraliska problem att blogga från spanska 3com:s uppkoppling. Särskilt jobbigt är det inte heller att sitta och titta ut över palmerna på "nya Ramblan" - vår gata i El Raval, fem minuter från den "riktiga" Ramblan - med datorn i knäet.
All oro över evenutella jättemänniskor/swingerstendenser är borta. Ramon och Renate visade sig var ett jättesött par i 40-årsåldern som inte visste allt gott de kunde göra för oss - och klockan sju i morse var det ungefär att lämna oss ifred så att vi kunde sova. Lägenheten är urtrevlig - AC:n som sänker ökentemperaturen ännu trevligare. Kan inte fatta att vi ska bo här i två veckor, utan att betala en spänn!
Dagen har passerat i skönaste semesterstil - en glass och en kaffe efter att ha utforskat vårt kvarter, frukostshopping på iskallt supermarket, en öl i Barri Gothic och nu en till i lägenheten innan årets första äktspanska tapasmiddag. Livet kunde vara sämre. Helt klart.

2 kommentarer:

Line sa...

Lyckostar. Manchegoostar kanske passar bättre?

Anonym sa...

Gud vad härligt! Det är ni verkligen värda! Vi sitter här i stugvärmen (KVAVT!!!) med vår lilla patetiska fläkt från förra årets Frankrikevistelse och drömmer om Tailler de tapas. Ha det riktigt göttemötte!