söndag, juli 16, 2006

Istället för stek

Skåprenspizza och helgslattsrödvin - definitionen på en sanslöst god söndagsmiddag.

How to make: Skåprenspizza

Deg:
Mjölslatt/Mjölkslatt/Honung/Olja/Vatten/Salt

Sås:
Burktomat/Sista vitlöksklyftan/Habanero

Ovanpå:
Burkchampinjoner (längst in i skafferiet)/Sardeller (köpta för att göra Niçoise)/Kaprisslattar (ur två burkar)/Chiliskinka (pålägg)/Tabasco-oliver (längst in i kylen)/Ost/Parmesanskalk

Man har ofta mer hemma än vad man tror.

2 kommentarer:

A & K sa...

Jag bor själv och jag har inte höga krav på maten jag gör men..haha gott?

/aziz.

Linda Unnhem sa...

höga krav handlar om vilken nivå man utgår från eller från viket perspektiv man ser saker och ting. på så sätt har inte jag heller höga krav. det var gott, mycket gott.