söndag, januari 21, 2007

Varm söndag

Idag har jag feber och går därmed miste om en femkilostupp hemma hos Niklas föräldrar. Det är synd. Jag har aldrig ätit tupp.
Är helt matt och het bakom ögonen. Sov till ett halv ett, drömde konstiga drömmar och hörde inte ens att Niklas högg julgranen i bitar utanför sovrumsfönstret.
Skulle titta på The Holiday på datorn men det fanns bara polska och ryska texter. Orkar inte läsa.
Känner mig ynklig.

6 kommentarer:

Mon sa...

Krya på dig du. The Holiday vill jag osså se! Obs! Se inte The Good German...seg som gamla fikon. Lycka till med T.O, haha knappt tre dagar till att nästan skriva en roman. PLOP!/Moniq

Linda Unnhem sa...

Tack! Lycka till själv, du hade ju din story klar redan på lektionen!

Anonym sa...

Hej Linda! Synd att du inte kunde följa med idag. Vi saknade dej! Tuppen blev god, tyckte vi. Jag var föresten och tittade på The Holiday förra veckan. Jättebra film, tyckte jag. Ska bli kul att höra vad du tycker. Krya på dej snabbt nu!! Kramar från Berit

nina sa...

tur att du har en enkel liten pluttuppgift att roa dig med i sjukbädden. inte lika krävande som "sänka skepp" kanske, men säkert roligare. bara några ord här och några ord där och voila, en roman!

krya på dig. kramar /n

Linda Unnhem sa...

Tack alla snälla för omtanken.
Nina: Jag tror inte att du behöver känna någon jättepanik för övningen. Han sa att vi skulle se det just så, "som en övning". Tänk dig bara att din första text ska ha något finurligt gemensamt med din sista, det behöver inte alls vara jätteuppenbart. Sen är det inte heller så att du behöver veta vad som ska hända i hela romanen, som jag tolkade det så räcker det med lite huvuddrag typ "ja, det är en tjej då va, som blir kär i en kille då va, som sen är otrogen då va, och sen handlar boken om hur hon tar sig igenom detta och hämnas på honom då va. Alltså, TYP.". Och om du vill kan du ju använda en inledning du redan skrivit och sen göra ett slut till den. Haffa mig på msn om du behöver ventilera ytterligare! Det kommer att gå bra! Kram!

Mon sa...

Lilla sjuka franska Claire Fontaine, endast tolv år, tar en promenad och fantiserar om femton år äldre Julian tills en dag då ... ;-)
Hoppas du har bättre idag. I Lund snöar det!/Moniq