torsdag, mars 15, 2007

Kung Lars

Idag lyssnar jag bara på Winnerbäck. Det är inte så bra för skrivandet. Jag måste stanna upp hela tiden och bara ta in det mäktiga. Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Jag älskar verkligen Winnerbäck.

5 kommentarer:

nina sa...

ahmengud vad jag vet! han är fucking unbelievably wonderful. när jag skrev min c-uppsats om hans texter kan jag säga att det inte var lätt att sovra i materialet. nästan allt är guld helt enkelt.

Linda Unnhem sa...

C-uppsats om Winnerbäck? Du skämtar! Vilket drömuppdrag. Jag måste nästan få läsa! Säg inte att du pratat med honom själv...?

nina sa...

nej tyvärr inte pratat med honom själv. skulle aldrig våga tror jag. han är för fin.

min c-uppsats finns att fjärrlåna och den heter "den vackraste stunden - tiden som tema och problem hos Bellman och Winnerbäck" men varning - den handlar mycket om tiden som går (apropå ditt senaste blogginlägg..)

det var en dröm och ett helvete att få ihop någonting av substans, men jag fick vg och är typ mer stolt över det än någonting annat jag företagit mig i livet.

Linda Unnhem sa...

Jag tror inte att jag ska läsa din c-uppsats ändå. Jag vet hur det gick förra gången jag läste något du skrivit. Appropå mitt senaste blogginlägg. ;-)

Lina E sa...

Hej! Jag skulle gärna vilja läsa din c-uppsats om Winnerbäck. Ska själv skriva en denna termin och lite inspiration vore fint. Mitt ämne är döden i Fredmans epistlar och Winnerbäcks texter. Var hittar jag uppsatsen? Har letat men hittar den ej. Skicka gärna en länk. Tack!