måndag, oktober 09, 2006

Surprise!

Vid det här laget borde de flesta ha hittat sina festinbjudningskort i brevlådan - och vi kan därmed veva upp det sista av ridån, skringra dimmorna, tala ur skägget, sluta smyga: Vi har gift oss!!

Bestämde oss gjorde vi redan i Barcelona, och hade det inte varit för en del byråkratiska blockeringar hade vi förmodligen gjort det då och där. Planen har sedan varit att gifta oss på ettårsdagen av vår förlovning, det vill säga den 6:e oktober, eller i fredags.

Vigseln ville vi ha för oss själva, förutsatt att vi sen kunde bjuda alla på en fest - och så blev/blir det. Festen blir i slutet på november på Konsthallen i Malmö och själva bröllopshelgen tillbringade vi på Österlen.

Mellan fredag och lördag bodde vi på fantastiska Karlaby Kro, där vi också gifte oss, med kocken och servitrisen som enda vittnen. Ceremonin hölls uppe på ett mysigt loft och middagen - som troligtvis är den mest smakunderbara jag någonsin ätit - åt vi nere i restaurangen.

Dagen efter tillbringade vi i Kivik och Simrishamn där vi kollade på äpplen, promenerade och bara myste. På kvällen hade vi bokat en 7-rättersmiddag på hotell/restaurang Maritim där vi också sov på natten.

Jag märker att detta låter som en skoluppsats, men jag har tyvärr inte kreativa ord nog att beskriva hur mysigt, underbart, fantastiskt och "kärlekigt" det var. Men om ni sätter er ner och tänker intensivt på det ni älskar mest i hela världen, då kan ni möjligtvis komma i närheten av min allra bästa helg i hela livet!

På begäran - lite foton!





















4 kommentarer:

Lotta sa...

Ni är så fina, jag får tårar i ögonen...

Konsultpappan (K-dude) sa...

Grattis!!! :-)

Anonym sa...

Oj, här händer det grejer! Jättegrattis, det ser fantastiskt mysigt ut och när är så fina så! Välkommen in i de ringmärktas gemenskap - rekommenderar det verkligen! :D

Stora kramar

Line sa...

Vad gulliga ni är. Gratulerar! :) Jag drömmer aldrig om vita stora tillställningar, utan det här. Fantastiskt. Herr och fru...? Vilket blir det?