söndag, juni 18, 2006

Very VIP

För dig som (fortfarande) tror att backstage är ett oerhört hett område, låt dig inte luras av de rigorösa armbandskontroller som finns på festivaler som Hultsfred. Vem som helst kan komma in. Bland annat...
... 23 drängfulla plåtslagare från "Eocscheee" (ohörbart) norr om Vetlanda - 40-åringar som utöver att dricka mängder av öl, bada nakna och jaga Alice in Chains-autografer har hur många uppslag som helst till din tidning. "Han har snygg överkropp. Han kan vara på framsidan." "Jag har bara knullat två gånger med min fru. Men hon läser Hennes." "Det är 70-talets bästa grupp! Skriv om dem!" "Dregen har sponsrat en bit av isen i min hockeyklubb!" Fulla, men roliga i ett annat ganska eftermiddagsstifft medieområde.
... städare i partykläder. "Vad gör ni då?" "Vi städar, tre gånger om dagen. Och så samlar vi på autografer." Hepp! Så hippt var det med vip.
... ölförsäljare som tjänar fem kronor mer per öl backstage än ute på festivalområdet. 35 kronor för en liten, liten latte. Exklusivt som i dyrt. Tydligen.
... VM-kockar i vita skjortor. Ambitionen är god och säkert maten också, men vem åker till småländska urskogen för att äta en trerätters med årgångsvin? Vitt, flott och väldigt tomt.
... programledaren som spökat ut sig i så mycket spets, nitar och tyll att hon glömmer att kjolen är kort när hon böjer sig fram för att plocka upp sina papper. Aldrig har så många mobilfotat en ladugårdsdörr i urtvättad spetsstring på samma gång.
... Longoria-look-aliken i mikrokort svart klänning och stilettklackar. När klockan visar halv ett och termometern på natt. Mycket hud för myggen att mumsa på.

Inga kommentarer: