söndag, mars 01, 2009

Grillpremiär - check!

Varför låta sig hindras av några futtiga plusgrader och lite kall vind - klart att man kan köra bbq i slutet på februari! Så tyckte Celia och Patrick (okej, kanske mest Patrick - egentligen) och bjöd in till grillpremiär igår kväll.
Och allt var precis som det skulle. Patrick hade vit linneskjorta, shorts och keps och Celia klänning. Vi drack margaritas och försökte tänka bort kylan på uteplatsen. Att glöden inte riktigt ville ta sig, och att vi till slut fick steka hamburgarna inomhus, spelade mindre roll.
Tyvärr - för vissa av oss - var glödbädden dock perfekt när vi ätit oss lagom mätta, och det lades därmed på ett gäng hamburgare till. Lite till fanns det väl plats till - med den goda grillsmaken och allt!
Detta resulterade i att en viss Mr U åt tre hamburgare. Med klyftpotatis. Och glass till efterrätt.
Det är inte ofta jag ser honom blek efter en måltid - och när jag ville leka "vad hade du valt att äta nu - plankstek eller en kompakt chokladtårta gjord på valrhona-choklad?" på bussen hem blev han nästan arg.
Men jag förmodar att det var ett gott betyg till hamburgerkockarna.
Eller ett tecken på att man bör grilla oftare i februari.


Bild från Celias blogg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Jens kom också hem häromdagen och tyckte vi skulle starta grillen! Folk som han, och dina vänner, borde nog inte bo i Sverige. Egentligen. =)

Linda Unnhem sa...

Men det blev ingen grillning? :-)

Anonym sa...

Haha, en äkta Linda-klassiker! "Vad hade du helst gjort / ätit / valt av" osv. Skulle gärna velat se Niklas min hehe! Ha det gott vänner, kram Mikael

Linda Unnhem sa...

Nästa gång blir det din tur! :-) Kram till dig med!

Konsultpappan sa...

Niklas SÅG faktiskt lite spak ut.
Han ville inte ens ha en gammeldansk "for the road".
Stackarn.

Anonym sa...

Hahaha, du vet ven som trendsätter detta?
Vi har nu daglig bbq - u know y...